Їй точно 61 рік? Демі Мур у розкішній сукні від Balmain викликала фурор на червоній доріжці (фото)

Читать на русском
Автор
783
Демі Мур сяяла в розкішній сукні та прикрасах
Демі Мур сяяла в розкішній сукні та прикрасах. Фото Getty Images

Здається, ця красуня знайшла еліксир молодості

Голлівудська актриса Демі Мур, яка затьмарила всіх на вечірці в Лос-Анджелесі, знову викликала фурор. 61-річна зірка з’явилася на прем’єрі фільму в Нью-Йорку і затьмарила всіх своїм розкішним образом.

Як виявилося, Демі Мур з’явилася на червоній доріжці прем’єри фільму "Ворожнеча: Капоте проти Лебедів" у Музеї сучасного мистецтва в Нью-Йорку. Для світського рауту актриса вибрала розкішне вбрання від Balmain.

Демі Мур, розкішний образ
Фото: Getty Images

Ця сукня дуже тематична, адже в ній можна розглянути контури лебедя. Це модель вбрання без бретельок з акцентом з бісеру та топ-бюстьє з пір’ям та блискітками. Свій розкішний образ Демі Мур доповнила високими чорними босоніжками на високій платформі та розкішними прикрасами від Cartier. На обличчя Демі Мур нанесла рожевий блиск і палкий макіяж очей.

актриса Демі Мур на червоній доріжці
Фото: Getty Images

Зазначимо, що 61-річна Демі Мур зіграла одну з головних ролей Енн Вудворд у восьми серійній драмі-антології "Ворожнеча: Капоте проти Лебедів". Тож її поява на червоній доріжці прем’єри другого сезону була очікуваною, а її образ викликав справжній фурор.

актриса Демі Мур із колегами
Фото: Getty Images
Демі Мур на червоній доріжці
Фото: Getty Images

Раніше "Телеграф" розповідав, що Софія Вергара з’явилася на червоній доріжці в ефектному образі від Laura Basci. Розкішна сукня та пишні форми справили враження на шанувальників.