Индийский дизайнер представил в Париже необычную коллекцию одежды (фото)

Читать на русском
Автор
566
Мишра – ведущий кутюрье в Азии
Мишра – ведущий кутюрье в Азии. Фото instagram.com/rahulmishra_7

Практически все вечерние платья новой коллекции расшиты блестками и украшены насекомыми

Нещодавно капсульна колекцію Dior & Otani Workshop, створена головним дизайнером чоловічого одягу Кімом Джонсоном, зацікавила справжніх стиляг. А індійський дизайнер Рахул Мішра у Парижі здивував весняно-літньою колекцією під назвою "Супергерої".

На створення незвичайного одягу Рахула надихнули комахи та земноводні. На сторінці дизайнера в Instagram – чимало красивих варіантів вбрання незвичайних форм та з неочікуваними деталями.

Показ
Комахи на одязі

Практично усі вечірні сукні нової колекції, створені дизайнером, розшиті блискітками, оздоблені чарівними метеликами, об’ємними скарабеями та незвичайними гусеницями.

Показ
Майже всі сукні - з блискітками

Відомо, що Мішра таким чином хотів привернути увагу людства до проблем збереження природи. На його думку, важливо дбайливо ставитися до комах та земноводних, бо в майбутньому чимало видів можна буде побачити лише на картинках.

Показ
Вся суть - в декорі
Показ
Легкі тканини приковують погляди

Підписникам відомого дизайнера сподобались незвичайні ідеї митця. Словом — маестро задоволений результатом.

Показ
Колекція Рахула викликала захват

Додамо, що Мішра є одним із провідних кутюр’є в Азії. Він є першим індійським дизайнером, якого запросили для демонстрації колекцій на Тижні високої моди в Парижі.

Показ
Екстравагантність - ключове в образах, створених дизайнером

Мішра обожнює вишивку на тканинах. Його колекції є своєрідними алегоріями та вражають екстравагантністю. Дизайнер не любить стриманість, навпаки вважає, що у світі є дуже багато красивого одягу, а його витвори мають бути передусім ефектними.

Раніше "Телеграф" писав про тренди прикрас, які підвищать градус вашого стилю. П'ять модних та актуальних трендів прикрас, які додадуть цікавинку в образ і зроблять його сучасним.