"Лісом ніхто не біг": блогерка Таня Пренткович виправдала свого чоловіка, який їхав як волонтер в Польщу, але опинився на Мальдівах

Читать на русском
Автор
1025
Андрій Гонковський
Андрій Гонковський. Фото instagram.com/gonkovskiy

В мережі вчинок чоловіка викликав масу обговорень та хейту

Нещодавно розгорівся скандал щодо відомої блогерки Тані Пренткович та її чоловіка Андрія Гонковського. Інфлюенсерка поїхала на відпочинок на Мальдіви, але поруч із нею помітили її коханого. Це викликало неабияке обурення в мережі. Врешті чоловік розповів, що поїхав як волонтер у Польщу, аби провести благодійний захід. Однак блогерка Валерія вирішила написати Тані та дізнатися, як Андрію вдалося виїхати з країни.

Про це Валерія розповіла у своєму Instagram. Також блогерка поділилася скріншотами з листування з Танею Пренткович.

Фото: instagram.com/valeria_content
Фото: instagram.com/valeria_content

Валерія запитала у блогерки, як чоловікові вдалося обійти закон, на що та сказала, що "виїхати просто так не можна". Перетнути кордон, за словами Тетяни, можна "якщо робиш щось хороше". Також інфлюенсерка заявила, що з країни виїжджає багато людей та "на кордоні чоловіки в кожній машині".

Це також викликало шквал хейту в коментарях. "Скільки треба заволонтерити чоловіку, щоб виїхати на море? 5к? 10к? Якої суми буде достатньо?".

Фото:instagram.com/valeria_content
Фото: instagram.com/valeria_content
Фото: instagram.com/valeria_content

Що про це каже Андрій Гонковський

Чоловік блогерки, своєю чергою, пояснив ситуацію. Він записав про це декілька сторіс. "Я розумію обурення, я розумію реакцію великої кількості людей, але все дещо не так, як це описується", — пояснив блогер.

Він також розповів, що їхав до Польщі, аби провести благодійний захід 11 січня, однак його перенесли на 23 січня. В цей час його дружина летіла на відпочинок з їхніми дітьми на Мальдіви. Чоловік вирішив декілька днів провести з ними.

Після відпочинку, за словами Андрія, він повернувся до Варшави та провів благодійний захід. Також Гонковський зазначив, що зібрав немаленьку суму грошей, яку придбав допомогу армії.

Раніше "Телеграф" розповідав, що Злата Огнєвіч відправилася на відпочинок у Таїланд. За це вона отримала масу хейту.