Анна Алхім вкотре оскандалилася: блогерка зняла відео під російську музику на фоні героїв, що загинули

Читать на русском
Автор
545
Анна Алхім знову потрапила у скандал
Анна Алхім знову потрапила у скандал. Фото instagram.com/anna_alkhim/

Блогерка вже не вперше публічно показує свій інтерес до російської музики

Одіозна блогерка Анна Алхім, яка вже не вперше підтримує російську мову та музику, знову оскандалилася. Дівчина під час війни в Україні поділилася у соцмережах відео під російську пісню.

Блогерка виклала відео на своїй сторінці в Instagram. Однак його швидко розповсюдив Телеграм канал Вертикаль.

Анна Алхім змонтувала це відео, вставивши російську пісню на фон. Також видно, що зняла вона його на площі з портретами загиблих героїв. Це відбулося у Хмельницькому. На відео — усміхнена Анна кружляє на головній площі міста під снігом, що падає.

Коментаторам Анна відповіла теж російською мовою. "Это видео не о погибших. Я не смотрела по сторонам когда его снимали, я впервые тут. И я не считаю что я как то оскорбила память людей, которые погибли. Вы конечно можете думать, как вам позволяет ваше мышление", — прокоментувала свій вчинок Анна.

Зазначимо, що блогерка розмовляє російською та заявляє, що якщо буде говорити українською — це лицемірство. Також раніше вона зізналася, що дивиться російський серіал "Слово пацана" та слухає російську музику.

Раніше "Телеграф" розповідав, що блогерка Таня Пренткович виправдала свого чоловіка, який поїхав на відпочинок на Мальдіви. Контентмейкер Валерія вирішила написати інфюенсерц та дізнатися, яким чином Андрію Гонковському вдалося перетнути кордон під час війни.