Перша леді продемонструвала стильний лук на важливому заході (фото)

Читать на русском
Автор
Олена Зеленська в синій блузі
Олена Зеленська в синій блузі. Фото Facebook

Олена Зеленська підкреслила, що сьогодні понад 223 тисячі дітей в Україні зареєстровані як внутрішньо переміщені особи

Нещодавно перша леді України Олена Зеленська, яка нещодавно виступала перед парламентарями ПАРЄ, зустрілася із в.о. директора Офісу Представництва Всесвітньої продовольчої програми в Україні Маріанною Ворд. Вони обговорили важливі питання, пов'язані з харчуванням дітей у школах та садочках.

На сторінці у Facebook перша леді наголосила на важливості реформ шкільного харчування, адже їжа має бути здоровою та якісною, а школи та садочки — це острівці стабільності для дітей в умовах війни. Олена Зеленська підкреслила, що сьогодні понад 223 тисячі дітей в Україні зареєстровані як ВПО, а отже, належать до пільгових категорій та мають отримувати повноцінні гарячі обіди.

Олена Зеленська, Маріанна Ворд та інші
Учасники зустрічі

Дружина Володимира Зеленського додала: "Один з наших важливих союзників, який у перших лавах прийшов на допомогу дітям, – Всесвітня продовольча програма ООН. Ще у 2022 році ця організація та Міністерство освіти і науки України підписали Меморандум про взаєморозуміння та співпрацю для реалізації програми шкільного харчування. У новому, 2023–2024 навчальному році проєкт розширив географію та охопив уже 11 областей і понад 420 шкіл".

Маріанна Ворд, Олена Зеленська
Олена Зеленська поспілкувалася з Маріанною Ворд

Додамо, що на зустріч Олена Зеленська традиційно прийшла у класичному стилі. Жінка обрала синю блузу та чорну спідницю-олівець. Доповнив лук Зеленської тоненький шкіряний пасок. Дружина Володимира Олександровича мала легкий макіяж та мінімум прикрас.

Раніше "Телеграф" розповідав, що перша леді України розповіла, як змінився Володимир Зеленський під час війни. За словами Олени Зеленської, наразі вона дуже рідко бачить свого чоловіка.