Козловський жорстко відреагував на закиди експродюсера Кондратюка

Читать на русском
Автор
1179
Козловський відповів на закиди Кондратюка
Козловський відповів на закиди Кондратюка. Фото .instagram.com/vkozlovsky_music/

Віталій емоційно відреагував на заяви колишнього продюсера

Нещодавно Ігор Кондратюк жалівся, що тривалий час не отримує виплат від Віталія Козловського, який уже тривалий час перебував в ЗСУ. Колишній продюсер висловив припущення, що Віталій Козловський покинув службу.

Згодом Віталій емоційно відреагував на заяву Кондратюка. На сторінці в Instagram виконавець розмістив скріншот новини та супроводив публікацію лаконічним "За*бав".

Віталій Козловський
Козловський відповів на звинувачення Кондратюка

Додамо, що Ігор Кондратюк і Віталій Козловський не можуть знайти спільну мову з 2012 року. Розірвавши контракт, Козловський продовжив виконувати старі хіти. Кондратюк, дізнавшись про це, звернувся до суду та виграв справу.

Наразі Козловський має виплатити Кондратюку велику суму. Співак розповідав, що виконавча служба стягує майже всю його зарплатню військового. Проте Кондратюк наголосив, що 20% від заробітної плати Козловського почали надходити у серпні 2023 року. Щомісячні виплати тривали рівно три місяці, а останній платіж він отримав у жовтні.

Раніше "Телеграф" писав, що Оля Цибульська розсекретила свої стосунки з Віталієм Козловським. Знаменитості уже давно є близькими друзями.