53-річна Ума Турман вразила червоно-чорним ансамблем у Нью-Йорку (фото)

Читать на русском
Автор
525
Ума Турман стає з роками дедалі елегантніше
Ума Турман стає з роками дедалі елегантніше. Фото Getty Images

Зірка "Убити Білла" показала свій "образ дня"

Знаменита американська актриса відома українському глядачеві за багатьма голлівудськими фільмами, включаючи класику кінематографа — "Убити Білла" та "Кримінальне чтиво". Цього року Умі Турман виповнюється 54 роки і це аж ніяк не заважає їй виглядати молодо та свіжо.

У четвер, 1 лютого, знаменитість відвідала міжнародний, благодійний дитячий кінофестиваль, який проходив у культурному центрі Американо-скандинавського фонду (ASF) у Нью-Йорку. Турман була на заході як почесний гість і спікер.

З’явилася серед публіки 53-річна Ума у стильному червоно-чорному ансамблі. Образ включав елегантний костюм з піджака і довгої спідниці чорного кольору. В якості "родзинки" до аутфіту актриса додала яскравий червоний шарф, зав’язаний на шиї у вільний вузол.

ума турман у шалику
Акторка підкреслила образ червоним шарфом. Фото: Getty Images

Зірка одягла чорні туфлі на підборах із закритим носком, щоб завершити свій вечірній лук. Ума віддала перевагу мінімуму аксесуарів: пару маленьких яскравих сережок, а також червоний браслет на лівому зап’ясті.

ума турман у костюмі
Ума Турман все така ж струнка. Фото: Getty Images

Раніше 42-річна Періс Хілтон у футуристичному образі приміряла роль діджея. На недавній вечірці вона була зі своїм чоловіком, американським бізнесменом Картером Реумом.