Молода українська співачка SHADU у рожевому латексі приміряла образ Барбі (відео)

Читать на русском
Автор
533
Співачка SHADU приміряла образ Барбі
Співачка SHADU приміряла образ Барбі. Фото прес-служба

Красуня здивувала новими образами

Молода українська співачка SHADU, справжнє ім’я якої Ксенія Шадурська, представила дві нові англомовні пісні, які викликали захоплення у шанувальників. Ще більше схвилювала дівчина епатажними образами, в яких приміряла спокусливі вбрання.

Попередні англомовні роботи SHADU були високо оцінені світовими чартами та хіт-парадами. Наразі артистка представила дві нові роботи зі свого нового EP-альбому Perfect Hologram.

"Для творчих людей презентація пісні — це як народження дитини. Я щаслива створювати своє, нести в маси та найголовніше дарувати людям радість та щастя", — поділилася емоціями Ксенія Шадурська після презентації своїх пісень.

Треба сказати, що в одному з лірик-відео на YouTube SHADU розбурхала образом — вона перетворилася на спокусливу Барбі. Співачка одягла для фотосесії вузьке вбрання з рожевого латексу, яке підкреслило її пружні принади.

У ще одній відео роботі на YouTube SHADU з’явилася в не менш спокусливому образі — на ній чорне вбрання, яке гарно підсвічене неоновим світлом.

Раніше "Телеграф" розповідав, Леся Нікітюк у чорній косусі показала довгі ніжки. Телеведуча засвітилася у пікантній фотосесії.