"Дикий Ангел": як змінилися герої аргентинського серіалу через два десятиліття (фото)

Читать на русском
Автор
662
Головні герої серіалу Новина оновлена 13 лютого 2024, 09:09
Головні герої серіалу. Фото instagram.com/facundo_arana_fanclub

Серіал "Дикий Ангел" транслювали у більш ніж 80 країнах

Аргентинський серіал "Дикий ангел" вперше побачили в 1998 році і він одразу здобув популярність. На пострадянському просторі він полюбився глядачам разом з іншими відомими стрічками, зокрема такими як "Секретні матеріали", "Друзі", "Цілком таємно", "Твін Пікс" тощо.

Серія за серією всі спостерігали за романтичною історією кохання красунчика Іво та домогосподарки Мілагрос. "Телеграф" пропонує простежити, як помінялися головні герої та як склалися їхні долі.

Наталія Орейро, Факундо Арана
Зіркова пара - Іво і Мілагрос

Відтоді минуло 26 років. У фільмі вирували пристрасті, вся країна фанатіла від Наталії Орейро та Факундо Арана.

Наталія Орейро

Наталія Орейро
Наталія Орейро продовжує акторську кар'єру, записує пісні та займається дизайном

Наталія Орейро зіграла Мілагрос. На час зйомок у серіалі "Дикий Ангел" Орейро уже була відомою акторкою, хоча їй був всього 21 рік. Вона зіграла у серіалі "Багаті і знамениті", у фільмі "Аргентинець в Нью-Йорку". Після серіалу "Дикий Ангел" кар’єра Наталії стрімко пішла вгору. Вона і зараз затребувана актриса. Зірка також записує пісні, а також разі своєю сестрою Адріаною випускає дизайнерський одяг.

Факундо Арана

Факундо Арана
Факундо Арана - професійний актор та музикант

Зігравши Іво в серіалі "Дикий Ангел", Факундо став справжньою зіркою. Актор знімався у численних серіалах, а згодом вирушив у Аргентину. Повернувшись на телебачення, Факундо у парі з Орейро зіграв у комедійному серіалі "Ти – моє життя".

Зараз Арана продовжує кар’єру актора. Він фанатіє від екстремальних видів спорту, та подорожей, а також реалізує себе як професійний музикант.

Артуро Малі

Артуро Малі
Артуро Малі помер від серцевого нападу

Ще до ролі батька Мілагрос Федеріко Ді Карло актор був відомим в Аргентині. Після зйомок у "Дикому Ангелі" він ще деякий фігурував на телебаченні. А в 2001 році Артуро не стало, чоловік помер від серцевого нападу.

Лідія Ламайсон

Лідія Ламайсон
Лідія Ламайсон прожила 97 років

У серіалі "Дикий Ангел" жінка зіграла Донью Анхеліку. Свою кар’єру Лідія розпочинала як модель, а уже у зрілому віці почала зніматися в кіно. 2008 року вона зіграла свою останню роль. Померла Ламайсон у 2012 році.

Сегундо Сернадас

Сегундо Сернадас
Сегундо Сернадас став успішним політиком

Сегундо у серіалі зіграв Пабло. Після цього він продовжував зніматися у фільмах та серіалах, зокрема і з Наталією Орейро. Сернадас реалізував себе і як політик. Він був мером міста Тигре, що неподалік від Буенос-Айреса. Наразі чоловік продовжує будувати політичну кар’єру.

Маріанна Аріас

Маріанна Аріас
Маріанна Аріас бере участь у різних телешоу

Аріас виконала роль Андреа. Юною дівчиною вона почала працювати як модель, а згодом почала зніматися у серіалах. Роль Андреа принесла їй неабияку популярність. Проте після 2005 року жінка припинила зйомки у серіалах, але часто з’являлася у різноманітних телешоу.

Раніше "Телеграф" писав,що фанати "Друзів" назвали найдивніші пари популярного серіалу. "Друзів" транслювався протягом десяти років.