У напівпрозорій сукні: Кім Кардаш’ян відвідала показ Balenciaga і показала свої принади (фото)

Читать на русском
Автор
3160
Кім Кардаш'ян похизувалася округлими стегнами
Кім Кардаш'ян похизувалася округлими стегнами. Фото Getty Images

Зірка мала стильний та ефектний вигляд

Американська зірка Кім Кардаш’ян, яка нещодавно потрапила в кадри папараці в Лос-Анджелесі, похизувалася пишними формами в напівпрозорій сукні. Учасниця реаліті "Сімейка Кардаш’ян" відвідала показ жіночого одягу Balenciaga.

Подія відбулася сьогодні, 3 березня в Парижі. Показ Balenciaga тривав в рамках Тижня моди. Кім Кардаш’ян, як завжди, вразила стильним луком.

Так, для події 43-річна зірка обрала напівпрозору обтислу сукню зі шлейфом. Мереживне вбрання в підлогу з широкими рукавами ідеально сіло на Кім Кардаш’ян, підкресливши всі переваги фігури. Аксесуари і прикраси були зайвими в образі — вони могли б його перенаситити, тому зірка вирішила їх не вдягати.

Кім Кардаш’ян
Фото: Getty Images
Кім Кардаш’ян
Фото: Getty Images

Зачіску зірка обрала одну зі своїх улюблених. Високий хвіст, що ідеально зачесаний назад з підкрученими кінчиками. Макіяж Кім Кардаш’ян зробила у коричневих відтінках. Зробила акцент на очах і намалювала нюдові губи. Світло-коричневий рум’янець, що видовжив обличчя, ідеально вписався у макіяж.

Кім Кардаш’ян
Фото: Getty Images

Раніше "Телеграф" розповідав, що Дуа Ліпа у шкіряній сукні з’явилася на церемонії нагородження премії BRIT Awards 2024. Зірка похизувалася осиною талією.