Жизель Бюндхен упіймали папараці під час прогулянки у Серфсайді (фото)

Читать на русском
Автор
43-річна Жизель  з сином Новина оновлена 18 березня 2024, 16:40
43-річна Жизель з сином. Фото Getty Images

Знаменитість підловили папараці у Флориді

Нещодавно модель Емілі Ратаковскі упіймали папараці на вулиці Нью-Йорка разом зі своїм собакою. А бразильська супермодель і письменниця Жизель Бюндхен потрапила під приціл фотокамер на вулицях Серфсайда у Флориді.

43-річна зірка була у вільній блузі та штанах білого кольору. Доповнювали образ в’єтнамки. Жінка не мала прикрас, натомість на обличчі були великі окуляри, вона просто розпустила волосся.

Жизель Бюндхен
Жизель Бюндхен з сином та собакою. Фото Getty Images

Жизель супроводжував її син-підліток Бенджамін та собака. Бенджамін був у чорній футболці та коротких шортах синього кольору , він також був взутий у в'єтнамки.

Жизель Бюндхен
Жизель була у компанії свого сина-підлітка. Фото Getty Images

У руках юнак ніс спеціальну іграшку для собаки. Сім'я мала невимушений та щасливий вигляд.

Додамо, що 2018 року Жизель випустила книгу під назвою "Уроки: мій шлях до осмисленого життя", яка стала бестселером New York Times. Понад шість місяців книжка була на піку продажів у категорії науково-популярної літератури в Бразилії. Доходи від продажу книжки пішли на підтримку соціальних та екологічних проблем.

Взимку 2021 року стало відомо, що Бундхен вирішила залишити IMG Models через 22 роки роботи, а її сестра-близнюк Патриція планувала бути її менеджеркою.

Раніше "Телеграф" писав, що Наомі Кемпбелл відвідала відкриття курорту в модній сукні. 53-річна зірка має ідеальний вигляд.