Схудла на 10 кіло: молода дружина Остапчука похизувалася стрункою фігурою (фото)

Читать на русском
Автор
Блогерка Катерина Полтавська Новина оновлена 27 березня 2024, 18:50
Блогерка Катерина Полтавська. Фото instagram.com/poka.tya

Катерина пожартувала, що мала неідеальну фігуру, але потужну харизму

Блогерка Катерина Полтавська, яка нещодавно вийшла заміж за Володимира Остапчука, розповіла, що схудла на десять кілограмів. Вона уточнила, що коли познайомилася зі своїм майбутнім чоловіком, то мала більшу вагу.

На своїй сторінці в Instagram 23-річна Катя написала, що коли вперше зустріла шоумена, то не заморочувалася кілограмами. Проте кохання вплинуло і на зовнішній вигляд блогерки, вона схудла.

Полтавська розмістила світлину, на які зображена з більшою вагою.

Катерина Полтавська
Полтавська не стримувала жартів

Катерина зазначила, що візуально це непомітно, але тоді її тіло було не таким підтягнутим. "На відео-фото не дуже видно, але видно, що я така, м'яка. Ми тут лишень познайомилися з Вовою. Я ще і вся у висипаннях була. Чисто на харизмі вивозила. Ну або він вміє бачити перспективу", – жартома пригадала Катя.

Блогерка не стала уточнювати, як їй вдалося скинути десять кіло. Відомо, що Катя періодично тренується в спортзалі. Блогерка також уточнила, що в їжі собі не відмовляє.

Нещодавно "Телеграф" писав, що акторка "Русалоньки" Голлі Бейлі з'явилась на фестивалі в Джорджії. Вона має чудовий вигляд після пологів. Знаменитість одягла комбінезон з відкритими плечами та босоніжки у тон вбрання.