Чекає операція: Олена Шоптенко через нещасний випадок опинилася на милицях (фото)

Читать на русском
Автор
Олена Шоптенко серйозно травмувалась
Олена Шоптенко серйозно травмувалась. Фото Інстаграм Олени Шоптенко

Жінка поділилась своїми емоціями після травми

Відома українська танцівниця Олена Шоптенко, яка була головним хореографом шоу "Танці з зірками", здивувала шанувальників своїм зізнанням. Виявилось, що з нею трапився нещасний випадок.

У своєму інстаграмі танцівниця поділилась, що серйозно травмувала ногу. У неї порвалися зв'язки у колінному суглобі. Тепер Олену чекає операція й реабілітація, тривалістю у два місяці.

"Через нещасний випадок — 2 порвані зв’язки колінного суглоба з 4-х і операція через кілька днів. Після — реабілітація 2 місяці", — розповіла жінка.

Олена Шоптенко показала себе після травми

За словами Шоптенко, вона давно розуміла, що варто трохи сповільнити темп життя. Але тепер зробить це примусово. У неї ніколи не було подібних травм, а ноги у її професії — дуже важливі. Тому протягом наступних двох місяців, Олена не проводитиме жодних танцювальних занять.

"Найближчих 2 місяці точно ніяких занять і майстер-класів. Однак, сприймаю всю цю ситуацію як можливість нарешті зробити те, на що ніколи не вистачало часу", — поділилась зірка.

Олена Шоптенко на милицях

Водночас Шоптенко подякувала усім за підтримку та добрі слова. Вона порадила прислухатися до власного тіла й не ігнорувати його сигналів.

Раніше "Телеграф" писав про те, як нова дружина Володимира Остапчука Катерина Полтавська вразила своїм схудненням. Виявилось, що вона схудла на 10 кілограмів, будучи у стосунках із шоуменом.