Путін знову почав трясти "ядерною дубинкою", оскільки розуміє, що звичайна війна буде програна - Олександр Невзоров

Читать на русском
Автор
4310
Путін знову почав трясти "ядерною дубинкою", оскільки розуміє, що звичайна війна буде програна Новина оновлена 06 травня 2024, 17:49

Російський журналіст Олександр Невзоров прокоментував наказ Володимира Путіна провести навчання щодо застосування нестратегічної ядерної зброї

Ймовірно, це літо буде грибним, але грибочки будуть, переважно, ядерними. Кремлівський упир офіційно розпорядився провести у ПФО навчання щодо застосування тактичної ядерної зброї.

Звісно, Путіна ковбасить. Він знає, що війна перебуває у стані вкрай хибної рівноваги. Достатньо на "чашу" України сісти будь-якій реальній НАТОвській "мусі" — і фронт посиплеться до біса.

Те, що демонструє сьогодні армія Росії, — це абсолютна межа її можливостей. Карликові перемоги над корівниками та селищами Донбасу, захоплення поодиноких окопчиків, натужне підкорення свиноферм — вершина військового потенціалу РФ.

При тому, що орки справді "лізуть зі шкіри", бюджет країни пограбований і перепрошитий під тотальну війну, а життя понівечене, "свиноферми" — це апогей російської стратегії і тактики. Ні на що більше Росія не здатна.

Втім, і завоювання корівників можливе лише до того моменту, поки ЗСУ не підвезуть снаряди та поповнення. Насправді — військовий стан РФ архітрагічний.

Звичайно, Путіну настав час викладати останній, ядерний козир. Поки що — у режимі шантажу. "Тактичність" ядерної зброї — це, зрозуміло, просто "перша ластівка".

Живий Путін – абсолютна гарантія кошмару тотального та стратегічного. Саме садизм та нарцисизм російського диктатора забезпечують лише такий "вектор подій".

Те, що рука Росії потяглася за ядерним аргументом, є пряме і однозначне свідчення того, що звичайна війна буде нею програна. І Путін це вже розуміє.

Джерело: пост Невзорова в Telegram

Info Icon

Думки, висловлені в рубриці блоги, належать автору.
Редакція не несе відповідальності за їх зміст.