У Києві сталася ДТП: на одному з проспектів утворився значний затор (карта)

Читать на русском
Автор
559
Місце аварії Новина оновлена 26 січня 2024, 15:56
Місце аварії. Фото Патрульна поліція Києва

Важлива інформація для всіх учасників дорожнього руху

У п’ятницю, 26 січня, в Оболонському районі Києва сталася аварія — на проспекті Степана Бандери дорогу не поділили два легкові автомобілі. Унаслідок ДТП утворився великий затор і рух на цій ділянці проїжджої частини виявився значно ускладненим.

Водіїв просять уважно поставитися до цієї інформації та ретельно планувати маршрут своєї поїздки. Про це повідомляють у прес-службі Патрульної поліції Києва.

Так, на проспекті Степана Бандери сталася аварія. У зв'язку з цим рух транспорту ускладнено у напрямку вулиці Олени Теліги, оскільки тут утворилася тягучка.

Водіїв просять враховувати цю інформацію при плануванні маршруту своєї поїздки.

ДТП сталося на проспекті Степана Бандери

За попередніми даними, в аварії ніхто з людей не постраждав. Також повідомляється, що всі транспортні засоби зазнали незначних механічних пошкоджень.

На місці працювали поліцейські, які мають встановити винуватців ДТП, а також причини та обставини події. За цим фактом проводиться розслідування.

Раніше "Телеграф" розповідав про те, чому у Києві комунальники ремонтують дороги у мороз та дощ. Як виявилося, ямковий ремонт дорожнього покриття в осінньо-зимовий період — це не марнування часу, а виправдані та просто необхідні заходи.