Молодий українець засвітився у новому серіалі Netflix: чим відомий Олександр Рудинський і де знімався раніше (фото)

Читать на русском
Автор
За плечима Олександра Рудинського вже близько 20 ролей у кіно та серіалах Новина оновлена 26 липня 2024, 14:13
За плечима Олександра Рудинського вже близько 20 ролей у кіно та серіалах. Фото https://www.instagram.com/sasha_rudinskiy/

Український актор став героєм американського серіалу

Молодий український актор Олександр Рудинський зіграв в американському серіалі "Декамерон" від Netflix. Цей серіал був знятий за мотивами за мотивами італійської збірки новел XIV століття Джованні Боккаччо. У ньому 28-річний український актор зіграв одноокого бандита.

Кадри зі зйомок серіалу Олександр Рудинський опублікував у своєму Instagram. Він також показав, як створювався його грим, і трохи залаштунки з іншими героями "Декамерону".

"Трохи доторкнувся великого", — прокоментував свою участь у зйомках серіалу Олександр Рудинський.

"Телеграф" з’ясував, що це далеко не перша роль Олександра у кіно та серіалах. Він вельми відомий, перспективний та затребуваний актор і вже встиг знятися у багатьох стрічках в Україні. Також засвітився на деяких розважальних телешоу на українському телебаченні.

Олександр Рудинський — що про нього відомо

Олександр Рудинський – 28-річний український актор театру та кіно. Акторській майстерності навчався у майстерні Дмитра Богомазова у Київському національному університеті театру, кіно та телебачення імені Івана Карпенка-Карого. 2018 року Олександр Рудинський приєднався до трупи Національного драматичного театру ім. Івана Франка. Спочатку він грав у театрі, а потім почав з’являтися у кіно та серіалах.

Відомо, що Олександр Рудинський не холостяк — зі своєю обраницею вони знайомі ще з часів навчання акторській майстерності. У червні 2020 року він узяв за дружину свою кохану — актрису у театрі ім. Франку Марію Заниборщ, яка після весілля взяла прізвище чоловіка і стала Рудинською. У пари підростає син Петро.

Рудинський, дружина
Фото: https://www.instagram.com/sasha_rudinskiy/

Які ролі грав Олександр Рудинський в Україні

Свою кар’єру у 2016 році Олександр Рудинський розпочав із другорядних та епізодичних ролей в українських серіалах та фільмах. Так, однією з перших серйозних ролей у кіно, яку отримав Олександр, стала роль у фільмі "11 дітей із Моршина" Аркадія Непіталюка. А вже у 2019 році Рудинський отримав головну роль у серіалі "Перші ластівки", яка принесла йому популярність серед українців.

Олександр Рудинський актор
Кадр із серіалу "Перші ластівки"

Нині за плечима Олександру Рудинського вже близько 20 ролей. До того ж, тепер він став персонажем у "Декамероні" від Netflix, прем’єра якого відбулася 25 липня 2024 року.

Рудинський ролі в кіно
Скріншот із сайту Вікіпедія

Раніше "Телеграф" розповідав, про що найкасовіший мультфільм за всю історію "Думками навиворіт 2". Виявилось, що він встановив рекорд.