Молодик у лютому 2024: коли з’явиться новий Місяць та кому зі знаків Зодіаку він принесе щастя

Читать на русском
Автор
У лютому 2024 року новий Місяць припадає на 10 лютого Новина оновлена 07 лютого 2024, 08:24
У лютому 2024 року новий Місяць припадає на 10 лютого. Фото Facebook

Дивлячись на Молодик з Землі ми бачимо тоненький серп, який поступово зростає

Місяць є не лише постійним сусідом Землі, він — це потужне астрономічне тіло. Фази Місяця відбиваються на темпоритмах життя нашої планети, а молодик, на думку астрологів, дуже впливає на розвиток справ, здоров'я та особисте життя всіх знаків Зодіаку.

Новий Місяць у лютому 2024 року припадає на 10 лютого о 00:59 за Києвом. Астрологи стверджують, що Левам, Стрільцям та Ракам варто очікувати щастя.

Новий Місяць у лютому 2024

Новий Місяць або молодик — це фаза Місяця, коли його екліптична довгота майже збігається із екліптичною довготою Сонця. У цей момент Сонце, Місяць і Земля фактично перебувають на одній прямій. Дивлячись на Молодик з Землі ми бачимо тоненький серп, який поступово зростає.

У лютому 2024 року новий Місяць припадає на 10 лютого о 00:59 за Києвом.

Під час Молодика добре черпати нову енергію. У цей час можна планувати та розпочинати нові справи, позбавлятися поганих звичок і старих образ. Новий Місяць — це початок, тому усі невдачі, погані помисли потрібно залишати в минулому.

Кому із знаків Зодіаку пощастить

Символи кохання
Лев, Стрілець і Рак зустрінуть кохання

Лев

Левам обов’язково пощастить коханні, очікуйте яскравих моментів пристрасті Чарівність Левів магнітитиме партнерів, вони зможуть поглибити стосунки. Ваша друга половинка замислиться про приємні сюрпризи.

Стрілець

Стрільці будуть прагнути інтелектуальної близькості та чуттєвої гармонії. Нові знайомства будуть наповнені цікавими діалогами, а особисті стосунки стануть ще міцнішими. Важливо бути щирими та довіряти партнеру.

Рак

Мрійники Раки віднайдуть чаклунство в коханні. Сімейні стосунки зміцніють, а Раки-одинаки неочікувано зустрінуть свою половинку. Романтика і тепло гарантовані.

Раніше астрологи розповіли, хто зі знаків Зодіаку буде успішним у 2024 році. У "білому списку" щасливчиків лише три представники гороскопа.