Олена Зеленська у монохромному образі з елегантними сережками зустріла у Києві закордонну делегацію (фото)

Читать на русском
Автор
990
Олена Зеленська має відмінне почуття стилю
Олена Зеленська має відмінне почуття стилю. Фото https://t.me/FirstLadyOfUkraine

Перша леді справжня ікона стилю

Перша леді України Олена Зеленська, яка до президентства Володимира Зеленського та повномасштабної війни в Україні була абсолютно непублічною особою, нині нарівні з чоловіком представляє Україну на міжнародній арені. Також перша леді займається благодійними та гуманітарними проектами під час війни та зустрічає закордонних гостей в Україні.

Так, 8 лютого в офіційному телеграм-каналі Олени Зеленської з’явилися кадри із зустрічі гостей із Данії. Разом із ними перша леді вирушила до Київської обласної дитячої лікарні у Боярці.

Олена Зеленська, перша леді
Фото: https://t.me/FirstLadyOfUkraine/5194

Для офіційної зустрічі з данською делегацією Олена Зеленська обрала строгий монохромний лук — темно-сірий костюм із нагладженими штанами та светром із коміром під піджаком у тон. Доповнювали образ елегантні мінімалістичні сережки, легкий макіяж та проста укладка.

перша леді, Олена Зеленська
Фото: https://t.me/FirstLadyOfUkraine/5194

Під час відвідування дитячої лікарні дружина президента одягла білу маску на обличчя, як і закордонні гості та інші присутні на зустрічі.

Зелений стиль
Фото: https://t.me/FirstLadyOfUkraine/5194

Повідомляється, що перша леді зустріла у Києві міністерку охорони здоров’я Данії Софі Леде та керівницю лікарні ім. Марії Єлизавети у Копенгагені Мерете Ланзі.

"Разом завітали до Київської обласної дитячої лікарні у Боярці – вона є медичною "посестрою" датської лікарні. Познайомила гостей з роботою "Школи супергероїв", яка діє при нашому медичному закладі", — йдеться у повідомленні телеграм-каналу першої леді.

Раніше "Телеграф" розповідав, що Олена Зеленська у чорній блузі з патріотичною брошкою виступила перед парламентарями ПАРЄ. Перша леді захоплює своїми елегантними образами.