Від простого хлопця до політика воєнної епохи: як змінився Зеленський із часів КВК (фото)

Читать на русском
Автор
580
Володимир Зеленський
Володимир Зеленський. Фото Колаж

25 січня Зеленському виповнюється 46 років

З віком змінюються всі люди, це природний процес, але метаморфози, що сталися з президентом України Володимиром Зеленським, просто неймовірні. Він пройшов шлях від коміка до президента країни, що воює.

У день народження президента "Телеграф" зібрав фото Володимира Зеленського різних років. Можна на власні очі побачити, як із талановитого молодого хлопця виріс досвідчений політик.

Юність та молодість Зеленського були веселими та яскравими — він із 17 років був пов’язаний із командою КВК, пізніше створив свою знамениту студію "Квартал 95". На фото тих часів майбутній президент зображений у безлічі цікавих образів. У нього жива міміка актора, обличчя ще не торкнулися турботи та тяготи життя.

Фото Володимира Зеленського часів КВК та "Кварталу 95"

Зеленський став наймолодшим президентом України. Як політик, він почав дотримуватися дрес-коду, обираючи костюми та сорочки. У перші роки президентства він продовжував виглядати свіжо та молодо.

Фото президента Зеленського до повномасштабної війни

На фото нижче зліва – Володимир Зеленський за день до повномасштабного вторгнення Росії в Україну – 23 лютого 2022 року, а праворуч – через неповні два роки – 24 січня 2024 року. Зміни, що залишили на його обличчі ці два роки війни, очевидні.

Після того, як Росія розпочала повномасштабну агресію на Україну, Зеленський досить швидко і разюче змінився. Він почав носити інший одяг, а на його обличчі пролягли зморшки, він практично ніколи не виглядає відпочилим. Видно, що глава держави несе важку ношу управління країною у найважчий воєнний час.

Фото Зеленського під час повномасштабної війни

Раніше "Телеграф" до 46-річчя Зеленського публікував цікаві факти з його біографії та фото з дитинства і до нинішніх часів.

Також "Телеграф" відвідав музей президентських подарунків: Подарунки Зеленському: сигари від Трампа, "Покемон" з Китаю та важкий люкс від Туска