У Дніпрі трамвай спалахнув просто під час руху: ефектне відео

Читать на русском
Автор
Водій та кондуктор намагались загасити пожежу
Водій та кондуктор намагались загасити пожежу. Фото Колаж "Телеграф"

Пасажири зреагували миттєво

У Дніпрі у четвер, 25 січня, посеред мосту загорівся трамвай. Пожежа спалахнула після іскри, а пасажири вибігли з вагона.

Відео з місця подій поширюють місцеві телеграм-канали. Зазначається, що постраждалих унаслідок інциденту немає.

Громадський транспорт прямував в напрямку площі Старомостова, через Амурській міст. На відео помітно, що трамвай заїжджав на переправу зі сторони лівого берега.

Амурський міст на мапі

Під вагоном, виникла іскра та з'явилося полум'я. Вагон зупинився, з нього вибігли пасажири, а трамвай почав на схилі котитися назад.

Водій та кондуктор, яким допомагали водії, що проїжджали повз, намагались загасити вогонь ковдрою. Але на місце інциденту вчасно прибула пожежна служба. Співробітники ДСНС швидко загасили вогонь.

Скріншот з відео
Скріншот з відео

Зазначається, що остаточні причини та обставини пожежі наразі зʼясовуються. Проте деякі місцеві телеграм-канали зазначають, що у вагоні загорілась пічка.

Через інцидент було призупинено рух трамвайних маршрутів №6 та №9 через міста, аже його вже відновлено. Вагон, у якому сталось загоряння, направлено у депо для проходження обстеження та ремонту.

Раніше "Телеграф" писав, що у четвер, 25 січня, у Дарницькому районі столиці розпочалася масштабна пожежа на території гімназії міжнародних відносин №323. Усіх учнів та співробітників навчального закладу екстрено евакуювали та вивели на свіже повітря.