"Це абсурд": західні журналісти відповіли Карлсону на його заяву про Путіна та інтерв’ю

Читать на русском
Автор
3831
Такер Карлсон та Володимир Путін
Такер Карлсон та Володимир Путін. Фото Колаж "Телеграф"

Представники ЗМІ заявили, що постійно намагалися взяти інтерв’ю у Путіна, але їм не вдавалося цього зробити

Американський журналіст взяв інтерв’ю у диктатора Володимира Путіна та заявив, що західні ЗМІ навіть не намагалися зробити такого. Проте ті своєю чергою йому жорстко відповіли.

Медійники зазначили, що не один рік намагалися достукатися до Кремля, щоби отримати позитивну відповідь на запит. Однак натомість вони завжди отримували відмову в інтерв’ю з російським "лідером".

"Цікаво чути від Такера Карлсона, що "жоден західний журналіст не потурбувався про те, щоб взяти інтерв’ю" у Путіна, після того, як російські війська увійшли в Україну. За останні півтора роки ми надіслали Кремлю кілька запитів. Нам завжди — "ні" ,сказав Стів Розенберг із ВПС.

Журналістка Крістіан Аманпур із CNN також обурено прокоментувала слова Такера. Вона запевнила, що ЗМІ й надалі вимагатимуть інтерв’ю.

"Такер дійсно вважає, що ми, журналісти, не намагалися взяти інтерв’ю у президента Путіна щодня з моменту початку його повномасштабного вторгнення в Україну? Це абсурд... Ми продовжимо запитувати інтерв’ю, як це робили вже не один рік", — сказала Аманпур.

Зазначимо, що речник Володимира Путіна Дмитро Пєсков підтвердив, що диктатор дав інтерв’ю Такеру. За даними ЗМІ, він може вийти вже завтра, 8 лютого.

Нагадаємо, раніше "Телеграф" писав про те, що восени 2023 року Такер Карлсон записав інтерв’ю з нібито "коханцем" колишнього президента США Барака Обами.