У Путіна нова коханка, пишуть західні ЗМІ: що відомо про фаворитку

Читать на русском
Автор
1915
Різниця у віці 32 роки
Різниця у віці 32 роки. Фото Колаж "Телеграф"

Барбі, яка цілком у "його стилі"?

Російський диктатор Володимир Путін знайшов собі нову коханку. Обраницею 71-річного кровожерливого володаря Кремля стала 39-річна Катерина Мізуліна.

Про це пише The Mirror. Вона — історик мистецтва, яка здобула освіту в Лондоні.

Також нова ймовірна коханка Путіна — голова російської Ліги безпечного Інтернету та дочка фанатично пропутінського та антиукраїнського сенатора. Її вважають вебцензором, який прагне придушити критику диктатора, особливо щодо війни проти України.

Катерина Мізуліна під час виступу перед журналістами
Катерина Мізуліна на росТБ

Мізуліна закінчила Школу східних і африканських досліджень Лондонського університету у 2004 році та має ступінь з історії мистецтва та індонезійської мови. Вона працювала перекладачем в офіційних російських делегаціях, які відвідували Китай, а її батько, філософ, 69-річний професор Михайло Мізулін, є провідним науковцем у Москві. Якось вона сказала: "Спочатку очистимо Україну від нацистів і бандитів, а потім дійдемо до Google і Wikipedia".

Російська правозахисниця Ольга Романова, заявила українському 24 каналу: "Катя Мізуліна цілком до смаку Путіну. Ця Барбі завжди пасувала йому дуже добре". Російські ЗМІ також пишуть, що вони "зблизилися".

Катерина Мізуліна
Катерина Мізуліна
Катерина Мізуліна в авто

‌Український "Фокус" зазначив: "Російські інсайдери стверджують, що Катерина Мізуліна має тип зовнішності, який особливо приваблює Володимира Путіна". На зустрічі зі студентами цього місяця вона вимагала — і отримала — вибачень від студента, який поставив під сумнів необхідність обов’язкової військової служби. Повідомляється, що вона погрожувала йому драконівськими законами Путіна щодо дискредитації російської армії.

Раніше "Телеграф" писав, що таємна "Північна резиденція" російського диктатора Володимира Путіна в Карелії охоплює все більше заповідних земель і територією. Та за масштабом вже перевищила територію королівства Монако.