Топ-моделі обрали їх: які джинси увійшли до списку must-have у 2024 році (фото)

Читать на русском
Автор
788
Приталені джинси повернулися до трендів
Приталені джинси повернулися до трендів. Фото Getty Images

Ці фасони були представлені в колекції багатьох брендів

Зміна трендів у світі моди – це вічний рух. Після популярності широких штанів настає епоха повернення приталених джинсів, які знову вписалися до переліку обов’язкових речей 2024 року.

Як зазначає Vogue, зникнувши з радарів наприкінці 2010-х, ці джинси, які колись були на піку популярності ікон стилю на кшталт Кейт Мосс, поступово повертаються в моду. Культові знаменитості Белла Хадід, Кендалл Дженнер та Емілі Ратаковскі вже прийняли цей тренд на озброєння, інтегруючи його у свої вуличні образи.

Модні джинси 2024 — фото

Весна-літо 2024 року ознаменовані поступовим поверненням приталених джинсів прямого крою в колекції багатьох брендів та гардеробів топмоделей. Кендалл Дженнер надає перевагу простоті, доповнюючи свої чорні вузькі джинси коричневою джинсовою курткою, темними мокасинами та мінімалістичною сумкою Margaux від The Row.

Белла Хадід вибирає вузькі сині джинси у поєднанні зі светром того ж відтінку з V-подібним вирізом та чорним блейзером. Ельза Госк віддала перевагу total-denim із коричневими деталями у поєднанні з ботильйонами та сумкою карамельного відтінку.

Ельза Госк стиль
Ельза Госк виглядає неймовірно стильно
Кендалл Дженнер стиль
Кендалл Дженнер поєднує приталені джинси з білим топом
Белла Хадід стиль
Белла Хадід доповнила образ ременем з великою пряжкою

У своїх образах інші зірки також вирізняють стиль приталених джинсів. Емілі Ратаковскі у повсякденному образі вважає за краще носити їх з кросівками, а іноді — з високими черевиками зі смугастим принтом та пальто.

Хейлі Бібер створює прості та зручні луки, поєднуючи джинси прямого крою зі шкіряним бомбером та яскравою сумкою. Дуа Ліпа додає до своїх чорних вузьких джинсів оверсайз-пальто, смугасту сорочку поло та елегантну чорну сумку. Повернутися до класики – отже, знову знайти стиль.

Дуа Ліпа стиль
Дуа Ліпа виглядає стильно й у повсякденному образі
Емілі Ратаковскі стиль
Емілі Ратаковскі вражає простотою
Хейлі Бібер стиль
Хейлі Бібер у бомбері виглядає бомбезно

Раніше "Телеграф" розповідав, як вибрати джинси по фігурі. Від цього залежить, яка посадка вам підійде найбільше.