Будете виглядати дешево: від цих п’яти прикрас потрібно відмовитись у 2024 році (фото)

Читать на русском
Автор
553
Деякі прикраси вже вийшли з моди
Деякі прикраси вже вийшли з моди. Фото Pinterest

Які прикраси втратили свою трендовість

Мода циклічна і зі зміною сезонів деякі речі та аксесуари то набувають, то втрачають свою актуальність. А деякі улюблені прикраси можуть зіпсувати та здешевити весь образ, навіть якщо в минулому вони були на піку трендів. "Телеграф" вже розповідав про три способи модно носити перли, а сьогодні ділиться які прикраси вийшли з моди.

Щоб образ був завершеним та досконалим, потрібно враховувати кожну деталь, пише obozrevatel.com. І прикраси грають у створенні луку не останню роль. Дізнайтеся, які аксесуари вийшли із моди.

Багатошарові намиста

Відмовтеся від намист, які намотують на шию в кілька шарів. Вони вийшли з моди і лише перевантажують образ, а ще візуально додають віку. Краще зупинитися на мінімалістичних прикрасах, які красиво підкреслять шию та ключиці.

прикраси, намисто
Фото: Pinterest

Багато кілець

Багато кілець одночасно і чи не всіх пальцях можуть сильно здешевити ваш образ, навіть якщо вони коштовні та красиві. Краще обрати одне улюблене колечко, яке гармоніюватиме з іншими аксесуарами у вашому образі.

кільця на пальцях
Фото: Pinterest

Ненатуральне каміння

Навіть красива біжутерія з ненатуральним камінням сильно здешевлює образ. Якщо у вас немає прикрас з дорогоцінним натуральним камінням, то краще взагалі від них відмовитися і вибрати кільця, сережки або намисто без каміння.

кільця з камінням
Фото: Pinterest

Чокер

Привіт із нульових. На відміну від деяких інших трендів, які повернули свою актуальність зараз, чокер поки що купувати рано. Такий аксесуар може і не зіпсує ваш лук, але і не прикрасить його. Краще замінити чокер на легку хустку або шовковий шарф.

чокер
Фото: Pinterest

Довгі та масивні сережки

Масивні сережки можуть виглядати стильно, але якщо вони короткі. А от від довгих і громіздких сережок краще відмовитись у 2024 році. Вони повністю виходять із моди.

масивні сережки
Фото: Pinterest

Раніше "Телеграф" розповідав про дев’ять стилістичних прийомів цієї зими, щоб виглядати стильно та дорого. Скомбінуйте по-новому ті речі, які вже є у власному зимовому гардеробі.