Культовий аксесуар 2024 року: сумка-браслет, яка зробить ваш образ неперевершеним (фото)

Читать на русском
Автор
Модні аксесуари 2024 додадуть градус стилю у ваш лук
Модні аксесуари 2024 додадуть градус стилю у ваш лук. Фото Freepik

Дивіться добірку та вибирайте найкращий для себе варіант!

Сумка-браслет — ще один із наймодніших трендових аксесуарів 2024 року. Таку сумку модель Chloé носила на подіумі разом з плащем та туфлями на танкетці й вона стала втіленням мрії нового креативного директора Chloé Чемени Камалі.

Клатч у формі круасана вигідно виділявся на тлі наряду з фестончастою обробкою, а завдяки великому золотому кільцю він ще й виконував роль браслета, сусідуючи з іншими великими браслетами на руці дівчини. Як зазначає журнал Vogue, шикарної пропозиції французького бренду може бути достатньо, щоб переконати вас купити сумку-браслет.

Модні сумки на 2024 рік — фото

А якщо ні, то інша гаряча дебютна колекція сезону осінь-зима 2024/2025 покаже вам, що цей гібрид клатча та дорогоцінної прикраси – річ серйозна! У першій колекції нового креативного директора Alexander McQueen Шона Макгуайра в сумках іноді використовували срібну фурнітуру, що складалася з досить великих кілець, пряжок і браслетів.

Ці металеві деталі надавали сумкам через плече Модного дому крутий вигляд. Нові аксесуари вже мають певний культурний відтінок і заслуговують на увагу модниць.

яка сумка модна у 2024 році
Balenciaga. Фото: Vogue
модний клатч живанші
Givenchy. Фото: Vogue
модна сумка прада
Prada. Фото: Vogue
сумка Шанель
Chanel. Фото: Vogue
модний шкіряний клатч
Gabriela Hearts. Фото: Vogue
сумка Олександр Маккуїн
Alexander McQueen. Фото: Vogue
модна сумка 2024
Alaia. Фото: Vogue
модна сумка клатч
Chloe. Фото: Vogue

Раніше "Телеграф" розповідав, яка модна сукня просто має бути у вашому гардеробі цього сезону. Такому фасону воліють багато знаменитостей.