Наймодніші штани цього літа: 4 актуальних варіанти (фото)

Читать на русском
Автор
1071
Актуальні штани на літо 2024 року
Актуальні штани на літо 2024 року. Фото Pinterest

Такі речі будуть на піку популярності цього сезону

Літо — не за горами, тому модниці вже активно цікавляться, які тренди будуть у цьому сезоні. Серед них — легкі костюми, білі лаконічні сукні та навіть в'єтнамки. Не обійдеться й без зручних і практичних штанів.

Штани є універсальним елементом гардеробу, який можна поєднувати з багатьма іншими речами, пише Vogue. Варто придивитися до найбільш стильних варіантів літа 2024 року.

Лляні

Такі штани виглядають мегатрендово та актуально. До того ж вони підходять усім, просто треба обрати вдалу модель. У цьому сезоні вважаються актуальними лляні штани прямого крою. Це база, яка довго ще не вийде з моди.

Лляні штани

Піжамні

Одяг такого типу залишається в трендах вже не перший сезон. Це хороша ідея, як урізноманітнити ваш гардероб, якщо у вас вже достатньо універсальних речей. Піжамні штани зроблять образ комфортним і розслабленим. Особливо трендовими будуть луки в один відтінок.

Піжамні штани

Класичні

Модні експерти розповідають, що широкі класичні штани — це ідеальний варіант на літо 2024. Вони чудово підійдуть для офіційно-ділового стилю, якщо вам потрібно ходити в офіс. Такі штани завжди виглядають дорого та елегантно. Оптимально поєднувати їх з вкороченими сорочками, топами та футболками. Обирайте спокійні відтінки — білий, чорний, коричневий, й матимете дуже вишуканий вигляд.

Класичні широкі штани

Бермуди

Безперечний тренд літа 2024 — широкуваті шорти, довжиною до коліна, які називають бермудами. Стильними вважаються різні моделі: спортивні, класичні, карго та з льону. Їх доповнюють футболками, сорочками, світшотами та майками.

Бермуди

Раніше "Телеграф" писав, які речі стали антитрендами на літо 2024 року. Перевірте, чи носите ви щось з цього переліку.