Слідом за Остіном: глава Міноборони Італії потрапив до лікарні, що відомо про причини

Читать на русском
Автор
Гвідо Крозетто
Гвідо Крозетто. Фото corrieredellumbria.it

Міністр прийшов до лікарні пішки, без супроводжуючих

За короткий час до лікарні потрапив другий міністр оборони західних країн. Слідом за головою Пентагону Ллойдом Остіном, у якого було діагностовано рак, госпіталізовано міністра оборони Італії Гвідо Крозетто.

За словами представників міністерства оборони Італії, після постійних болів у грудях з ранку 12 лютого Крозетто один прийшов пішки до приймального покою лікарні Сан-Карло-ді-Нансі, пише ANSA. Його терміново обстежили та провели коронарографію (рентгеноконтрастний метод дослідження, який є найбільш точним та достовірним способом діагностики ішемічної хвороби серця).

Причини захворювання невідомі, проте, як повідомили джерела у лікарні, є підозра на перикардит. Це запальне захворювання тканинної оболонки серця (перикарда), інфекційної чи неінфекційної природи.

У вересні 23 року Крозетто виповнилося 60 років. Вранці 13 лютого він мав взяти участь у церемонії відкриття навчального року карабінерів (поліцейських).

Нагадаємо, 12 лютого міністр оборони США Ллойд Остін передав свої обов’язки заступнику Кетлін Хікс. Він був госпіталізований для лікування через симптоми, що "вказують на невідкладну проблему з сечовим міхуром". Остін потрапив у відділення інтенсивної терапії.

Також "Телеграф" розповідав, що 5 лютого Букінгемський палац оприлюднив інформацію, що у короля Чарльза ІІІ онкологічна хвороба. Нещодавно монарху робили операцію на простаті, а під час обстеження з’ясувалося, що у чоловіка серйозніші проблеми зі здоров’ям.