"Найкрасивіша" родичка принца Вільяма "засвітила" свого бойфренда (фото)

Читать на русском
Автор
652
Амелія Віндзор зі своїм хлопцем Оллі Льюїсом на Вімблдоні 2024 у Лондоні Новина оновлена 06 липня 2024, 12:11
Амелія Віндзор зі своїм хлопцем Оллі Льюїсом на Вімблдоні 2024 у Лондоні. Фото Getty Images

28-річна дівчина мала шикарний вигляд у зеленій сукні

Леді Амелія Віндзор, яка удостоєна титулу "найкрасивішої королівської особи Британії", з’явилася в компанії свого коханого чоловіка на чемпіонаті Вімблдон 2024, який зараз проходить у Лондоні.

28-річна дівчина — успішна модель, яка є другою дочкою та наймолодшою дитиною Джорджа Віндзора, графа Сент-Ендрюса. Вона – троюрідна сестра принців Вільяма та Гаррі.

У п’ятницю, 5 липня, Амелія Віндзор "засвітилася" на трибуні з бойфрендом Оллі Льюїсом. Пара вперше була помічена на нещодавньому музичному фестивалі у Гластонбері.

Оллі Льюїс амелія віндзор
Фото: Getty Images

Леді Амелія Віндзор у 2017 році була у списку найстильніших людей журналу Vanity Fair International, і не дарма! На п’ятий день Вімблдона 2024 дівчина прийшла у своїй улюбленій сукні насиченого зеленого відтінку. Також Амелія доповнила свій образ плащем кольору хакі із внутрішньою підкладкою з візерунком у клітку.

Завершила модель стильний лук білими туфлями на танкетці та кремовою сумочкою в тон. Віндзор також доповнила вбрання безліччю різнокольорових обручок на пальцях, а також багатошаровими браслетами та білим намистом із бісеру.

леді амелія віндзор
Фото: Getty Images

У квітні Амелія Віндзор прогулялася Лондоном у довгому пальті темно-синього кольору. Родзинкою образу стали дві невеликі брошки.