"Правда на нашому боці": у Білому домі відреагували на інтерв’ю Путіна Карлсону

Читать на русском
Автор
1882
Такер Карлсон
Такер Карлсон. Фото Відкриті джерела

Журналіст неодноразово висловлював підтримку російській агресії проти України

У Білому домі відреагували на те, що одіозний американський ведучий Такер Карлсон відвідав Росію та взяв інтерв’ю у російського диктатора Владіміра Путіна. Радник президента США з нацбезпеки Джейк Салліван зазначив, що в США, Європі та інших країнах є критики військової допомоги Україні з боку Заходу.

Про це він сказав на пресконференції 7 лютого разом із генеральним секретарем НАТО Єнсом Столтенбергом у Брюсселі, пише "Європейська правда". Салліван підкреслив, що ця критика почала лунати ще до повномасштабного вторгнення Росії в лютому 2022 року.

"Ми неодноразово пояснювали, чому підтримка України є основоположним інтересом національної безпеки Сполучених Штатів та трансатлантичного Альянсу. І я вважаю, що наша точка зору переважає досі", – вважає він.

Радник Байдена звернув увагу, що переважна більшість американців підтримують подальшу допомогу Україні. Він підкреслив, що більшість членів Конгресу США з обох партій також підтримують допомогу нашій країні.

"Ми продовжимо дотримуватись цього курсу й наголошувати, що полишення України в цей момент, в цей час буде засадничо хибним з погляду головних інтересів нацбезпеки і США, і наших союзників у НАТО. І ми вважаємо, що наша точка зору переважатиме й надалі, бо правда – на нашому боці", — підсумував Салліван.

Нагадаємо, раніше "Телеграф" писав про те, що Такера Карлсона внесли до бази "Миротворця". Колишній телеведучий телеканалу Fox News неодноразово висловлював підтримку російській агресії проти України.