Крупін розповів, як вибісив кадирівців та чому боїться покидати Україну

Читать на русском
Автор
Міша Крупін не любить виїжджати за кордон Новина оновлена 07 липня 2024, 21:51
Міша Крупін не любить виїжджати за кордон. Фото instagram.com/mishakrupin1

Артист відчуває себе в безпеці саме на своїй батьківщині

Український співак Міша Крупін, який повністю відмовився від російської мови з початку вторгення Росії в Україну, розповів, як війна змінила його ставлення до мистецтва та особистої творчості.

Про це він розповів в інтерв’ю "Телеграфу": Про погрози кадировців, проблему Віталія Козловського та долю "Корупції" — співак Михайло Крупін

Виконавиць зазначив, що війна завжди йде фоном у його творчому процесі. Крупін згадав, як у 2022 році випустив композицію під назвою "Дон", що висміює чеченського лідера і любителя президента РФ Рамзана Кадирова. Після цього зірці неодноразово надходили погрози від кадирівців.

"Якось до мене звернувся знайомий — треба було написати пісню для підняття бойового духу наших воїнів. Я написав, вийшли образливі пісні в бік окупантів. З-за "поребрика" почали ображатися і навіть погрожувати. Пісня "Дон" викликала бурю обурення у кадировців, вони почали писати у коментарях і позначати своїх "авторитетів", щоб ті звернули увагу. Що цікаво, з погроз було зрозуміло, що вони знають, де я перебуваю і яка в мене автівка. Тобто тут хтось у них є", — зазначив чоловік.

За словами зірки, в Україні він відчуває себе у безпеці, але не закордоном. "В Україні я в безпеці, а от за кордоном — велике запитання. Розумію, що там я можу зіткнутися із різними ворожими елементами. Тому не люблю виїжджати з країни. Їздив двічі — не сподобалося, дуже хочеться додому", — підсумував артист.

Раніше "Телеграф" повідомляв, що сказав Міша Крупін про зрадника Юрія Бардаша. Артист хоче бачити свого колишнього продюсера за ґратами.