На Одещині дівчинка різала собаку лезом та знімала на відео: розв'язка виявилася несподіваною

Читать на русском
Автор
3432
Фото ілюстративне
Фото ілюстративне. Фото santeplusmag.com

Поліція відкрила кримінальну справу

В Одеській області неповнолітня дівчинка знущалась над своїм собакою. При цьому вона коментувала свої дії та фіксувала їх на мобільний телефон.

Про це повідомила пресслужба обласної поліції. Там зазначили, що в п'ятницю, 26 січня, правоохоронці виявили в інтернет-мережі відео, на якому неповнолітня лезом наносила поранення своєму псу, що спричинили кровотечу.

У найкоротший термін поліцейські встановили її особу та місце перебування. З’ясували, що над власною твариною на той час 12-річна дівчина познущалася два роки тому у Подільському районі, де проживає. Собака живий.

Відомості за даним фактом внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 4 ст. 299 (жорстоке поводження з тваринами, вчинене з метою створення зображень, творів, кіно-, відео-, аудіопродукції, або збут чи поширення зображень, творів, кіно-, відео-, аудіопродукції, що пропагують жорстоке поводження з тваринами) Кримінального кодексу України. Її санкція передбачає покарання позбавленням волі на строк від п’яти до восьми років з конфіскацією тварини.

З дівчиною зараз працюють поліцейські. Також правоохоронці додали, що більш детальна інформація буде надана згодом.

Нагадаємо, раніше "Телеграф" писав про те, що у Кривому Розі чоловік вистрілив у дворового собаку на прізвисько "Тунець". Місцеві жителі впізнали у зловмиснику колишнього місцевого депутата Анатолія Кеуша.