Тарифи на воду з 1 червня: хто з українців тепер платитиме більше

Читать на русском
Автор
574
Яким буде тариф на воду Новина оновлена 03 червня 2024, 22:20
Яким буде тариф на воду. Фото Колаж "Телеграф"

Деякі вже почали платити більше

У червні 2024 року тарифи на воду для населення поки що залишаються без змін, тобто на рівні, який був станом на 24 лютого 2022 року. Однак у деяких громадах ситуація інша — місцева влада підвищує ціни без погодження з НКРЕКУ.

Таку заяву зробили у Національній комісії, яка здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг (НКРЕКУ). Про це пише видання Факти.

Так, у Смілі Черкаської області споживачі почали платити за тарифом за водопостачання більше, оскільки виконком міської ради підвищив його вже вдруге під час повномасштабної війни у країні.

У зв’язку з цим докладну інформацію про поточний тариф споживачам варто з’ясовувати у постачальників, оскільки кожен водоканал має різні ціни на послуги.

На засіданні, яке пройшло 8 травня, у НКРЕКУ запропонували встановити нові тарифи на воду з 1 червня. Йдеться про непобутових споживачів.

Нагадаємо, раніше "Телеграф" писав про те, скільки українці платитимуть за газ у червні 2024 року. Ціна за кубометр залишається на колишньому рівні.