Вийшов на сцену разом з Обамою: Емінем слідом за Тейлор Свіфт публічно підтримав Камалу Гарріс (відео)

Читать на русском
Автор
Раніше кандидатуру Камали Гарріс підтримала співачка Тейлор Свіфт Новина оновлена 23 жовтня 2024, 11:13
Раніше кандидатуру Камали Гарріс підтримала співачка Тейлор Свіфт. Фото Телеграф, Getty Images

Емінем виступив на підтримку Гарріс, а Обама зачитав реп із його репертуару на мітингу

Популярний американський репер Емінем публічної підтримав кандидатуру Камали Харріс від демократичної партії на майбутніх виборах у США. Це сталося на передвиборному мітингу у Детройті, де виконавець вийшов на сцену разом із колишнім президентом США Бараком Обамою.

Як пише видання AllHipHop.com, Емінем виступив першим, він закликав американців голосувати за Камалу Гарріс. У своїй промові репер наголосив на важливості свободи слова в Америці, яку кандидатка від демократів зможе забезпечити.

Камала Гарріс

"Я думаю, віце-президент Гарріс підтримує майбутнє цієї країни, в якому ці свободи та багато інших будуть захищені та підтримані", — сказав Емінем на мітингу.

А потім запросив на сцену Барака Обаму, який раніше два терміни був президентом Америки. Той на подив глядачів виконав фрагмент пісні Lose Yourself Емінема, продемонструвавши своє вміння читати реп.

Зазначимо, що раніше кандидатуру Камали Гарріс підтримала американська співачка світового рівня Тейлор Свіфт. Вона зробила публічну заяву після передвиборчих дебатів Трампа та Гарріс. Багато політичних експертів вважають, що така підтримка може сильно вплинути на результати Камали Гарріс на майбутніх виборах, оскільки Тейлор Свіфт має неймовірну популярність у США.

Тейлор Свіфт

Раніше "Телеграф" розповідав, як виглядає чоловік кандидата у президенти США Камали Гарріс. Вперше вийшла заміж у 50 років.