Клопп довів мережу до сліз: тренер знайшов нового тренера для "Ліверпуля"

Читать на русском
Автор
Юрген Клопп
Юрген Клопп. Фото instagram.com/liverpoolfc

Німецький фахівець хоче порадувати смертельно хворого колегу

Головний тренер "Ліверпуля" Юрген Клопп запросив шведського спеціаліста Свена-Йорана Ерікссона стати тренером англійської команди на день. Напередодні швед повідомив, що хворий на смертельну хворобу.

Про благородну пропозицію німця повідомляє The Guardian. Юрген запропонував шведу замінити його на день після того, як дізнався, що Ерікссон є вболівальником "Ліверпуля". Свен-Йоран за свою тренерську кар’єру не встиг попрацювати з мерсисайдцями, хоч багато років тренував в Англії.

"Я вперше почув про його любов до "Ліверпуля" і про те, що він був уболівальником клубу все життя.

Ми будемо дуже раді, якщо він приїде до нас. Він зможе сидіти в моєму офісі та виконувати мою роботу протягом дня, якщо захоче – це не проблема.

Якщо він приїде, ми покажемо йому все тут, розкажемо, як цей чудовий клуб розвивався багато років. Я впевнений, він зможе приїхати й провести тут чудові години", — сказав Клопп.

У мережі із захопленням поставилися до ідеї Клоппа.

Нагадаємо, "Ліверпуль" пробився до 1/8 фіналу Ліги Європи. Серед потенційних суперників англійців – донецький "Шахтар", який у раунді плей-офф ЛЄ зустрінеться з великим клубом. До речі, напередодні Гірники підписали дорогого футболіста.