Українка переписала історію на Australian Open: до титулу залишилося два кроки

Читать на русском
Автор
1096
Кіченок вперше вийшла до півфіналу Australian Open
Кіченок вперше вийшла до півфіналу Australian Open. Фото instagram.com/lyuda_kichenok

Australian Open триває

Українська тенісистка Людмила Кіченок продовжує боротьбу за титул у парному розряді на Відритому чемпіонаті Австралії 2024 року. У ніч проти 23 січня вона пробилася до півфіналу турніру.

У парі з Оленою Остапенко вони обіграли представниць Франції Каролін Гарсія та Христину Младенович. Зустріч закінчилася з рахунком 7:6 (7:2), 6:4.

Цікаво, що між собою ці пари раніше зустрічалися ще двічі і до цього українка та латвійка жодного разу не здобували перемоги.

У півфіналі Australian Open Людмила та Альона гратимуть проти пари Габріела Дабровські/Ерін Рутліфф. Вони є четвертими сіяними турнірами.

Кіченок та Остапенко втретє у кар’єрі проведуть спільний півфінал на турнірі серії Grand Slam. До цього вони виходили на цю стадію на Вімблдоні та Ролан Гаррос.

Варто зазначити, що наша тенісистка вперше у кар’єрі вийшла до 1/2 фіналу парного розряду Відкритого чемпіонату Австралії.

Виступи на кортах Мельбурну продовжує Даяна Ястремська. На стадії чвертьфіналу турнір залишила Марта Костюк, яка поступилася Коко Гофф.

Раніше "Телеграф" писав про те, що у понеділок, 22 січня, перша ракетка України Еліна Світоліна (№23 WTA) не змогла подолати Australian Open-2024.