Українка Костюк на шляху до особистого рекорду розправилася з росіянкою (відео)

Читать на русском
Автор
Марта Костюк
Марта Костюк. Фото instagram.com/australianopen

Тенісистка встановила особистий рекорд на мейджорах

У неділю, 21 січня, українська тенісистка Марта Костюк (№37 WTA) у четвертому раунді Турніру Великого Шлему (ТВШ) Australian Open-2024 обіграла нейтральну росіянку Марію Тимофеєву (№170 WTA). До речі, на цю стадію турніру пробилася рекордна кількість українок.

Матч тривав 1 годину та 16 хвилин і завершився впевненою перемогою Костюк із рахунком 6:2, 6:1. 21-річна Марта вперше у своїй кар’єрі пробилася у чвертьфінал ТВШ.

Огляд матчу Костюк — Тимофєєва

До цього найкращим результатом українки було 4-е коло "Ролан Гаррос-2021". Додамо, Костюк та Тимофеєва до цього в офіційних іграх не зустрічалися. У наступному раунді турніру на Марту чекає важке випробування у вигляді Коко Гауфф із США. До слова, Костюк не потиснула руку росіянці після перемоги.

У 3-му колі Australian Open-2024 Марта також переграла росіянку. Українка в завзятій боротьбі здолала Еліну Аванесян (№74 WTA).

Нагадаємо, одразу 7 представниць України стартували в основній сітці Відкритого чемпіонату Австралії. Одна з українок зробила гучну сенсацію вже у першому раунді ТВШ.

Раніше повідомлялося, що Костюк потрапила у скандал на старті сезону.