Клопп залишить "Ліверпуль": німець зробив емоційну заяву (відео)

Читать на русском
Автор
Юрген Клопп та його команда покинуть Ліверпуль
Юрген Клопп та його команда покинуть Ліверпуль. Фото twitter.com/LFC

Німецький фахівець працював у команді з 2015 року

Головний тренер "Ліверпуля" Юрген Клопп оголосив, що залишить команду після закінчення сезону 2023/24. Напередодні німець захопив мережу добрим вчинком.

Відповідну заяву Клоппа наводить пресслужба мерсісайдської команди на своєму офіційному сайті. Своє рішення німець пояснив тим, що в нього "закінчується енергія".

"Я розумію, що для багатьох це шок у той момент, коли ви чуєте це вперше, але, очевидно, я можу це пояснити — або принаймні спробувати пояснити.

Я люблю абсолютно все у цьому клубі, я люблю все у місті, я люблю все в наших уболівальниках, я люблю команду, я люблю персонал. Я люблю все. Але те, що я все одно приймаю це рішення, говорить про те, що я переконаний, що це саме те рішення, яке я маю прийняти.

Річ у тому, що в мене, як це сказати, закінчується енергія. Зараз я не маю жодних проблем, звичайно, я вже давно знав, що в якийсь момент мені доведеться про це оголосити, але зараз я в повному порядку. Я знаю, що не можу робити цю роботу знову і знову, і знову, і знову", — заявив Клопп.

Нагадаємо, Клопп очолив "Ліверпуль" у жовтні 2015 року. За цей час німець привів Червоних до багатьох перемог, команда навіть взяла Лігу чемпіонів та чемпіонат Англії.

Цього сезону "Ліверпуль" пробився у 1/8 фіналу Ліги Європи. Серед потенційних суперників англійців – донецький "Шахтар", який у раунді плей-офф ЛЄ зустрінеться з "Марселем". До речі, напередодні Гірники підписали футболіста збірної Бразилії.