"На багаття відьму": російська фігуристка, яка сховалася від санкцій під прапором Грузії, поставила на місце росіян

Читать на русском
Автор
3065
Анастасія Губанова
Анастасія Губанова

Росіяни незадоволені, що їхні представники фігурного катання не виступають на міжнародній арені

Російська фігуристка, чемпіонка та віцечемпіонка Європи Анастасія Губанова, яка здобула титули під прапором Грузії, відповіла на критику з боку росіян. У РФ незадоволені, що на змаганнях, від яких усунули росіян, перемагають представники інших країн.

Відповідний коментар Губанової наводить Okko Спорт. Спортсменка наголосила, що відсутність росіян — це їхні проблеми. Також Анастасія додала, що без російських атлетів турніри проходять спокійніше.

– Як ти ставишся до заголовків, що Губанова виграє лише тому, що росіян немає, що перемога на чемпіонаті Європи – це випадковість?

– Це стандартні коментарі. Можу сказати, що це пишуть люди, які сидять удома на дивані, і це їхня думка. Нехай так гадають. Ми всі чудово знаємо, яка це величезна праця, і що навряд чи щось виходить випадково у нашому спорті. Як попрацювали, то й здобули.

Щодо коментарів, що немає росіян – змагання є, учасники є, медаль є, титул є. А вже кого там нема – того немає, – заявила фігуристка.

У РФ розкритикували Губанову за ці слова, проте знайшлися й користувачі, які виступили проти "спалювання відьми". Росіяни також закликали заборонити грузинам тренуватися у Росії.

Нагадаємо, після ЧЄ з фігурного катання у РФ висміяли результати турніру, натякаючи на його низький рівень.

Напередодні у РФ 12-річна фігуристка виконала каскад із четверних стрибків. У США вважають, що російські тренери, ганяючись за результатами, вбивають юній спортсменці здоров’я.