"Динамо" через "російський слід" відмовилося від матчу з командою Бєсєдіна

Читать на русском
Автор
Футболісти "Динамо"
Футболісти "Динамо". Фото ФК Динамо (Київ)

У київському клубі окреслили свою позицію

Футбольний клуб "Динамо" Київ скасував товариський матч з "Ордабаси", за який виступає колишній "динамівець" Артем Бєсєдін. Річ у тому, що чемпіони Казахстану планують зіграти проти клубу з РФ.

Про це повідомила пресслужба Біло-Синіх на своєму офіційному сайті. Натомість цієї зустрічі кияни 16 лютого зіграють проти ФК "Петрокуб" (Молдова).

"ФК "Ордабаси" планує товариський поєдинок із представником країни-агресора – "Факелом" із Воронежа. Нагадуємо колегам із Казахстану, що російські війська щоденно вбивають українців, руйнують інфраструктуру та знищують міста. Нещодавно російська ракета знищила стадіон "Локомотив" у Києві, де займалися футболом сотні українських дітей. Російським клубам немає місця у світовому футболі й ми засуджуємо рішення деяких клубів виходити на поле проти них", — йдеться у повідомленні.

У спорткомплексі "Локомотив", який постраждав через атаку РФ, відновили тренування

Нагадаємо, чеська "Славія" відмовилася від спарингу зі "Слованом" через те, що словаки зіграли проти "Динамо" Москва. Пізніше у ЗМІ з’явилася інформація, що київське "Динамо" відмовилося вести переговори зі "Слованом" щодо трансферу футболіста.