Молодий боксер помер після чемпіонського бою з чотирма нокдаунами (відео)

Читать на русском
Автор
788
Козуки Анагучі
Козуки Анагучі. Фото instagram.com/tntsportsboxing

Великий вечір боксу в Японії завершився трагедією

Після поєдинку у лікарні помер 23-річний японський боксер Казукі Анагучі (6-1, 2 КО). Подібний випадок стався на Філіппінах у травні минулого року.

Про смерть перспективного японського бійця повідомляє The Ring. За інформацією джерела, трагедія сталася після шоу боксу у Токіо (Японія), яке відбулося 26 грудня 2023 року.

У битві за титул чемпіона Японії у найлегшій вазі (до 53,525 кг) Анагучі протистояв непереможному співвітчизнику Сеї Цуцумі (10-0-2, 0 КО). У цьому поєдинку Казукі 4 рази опинявся у нокдауні, проте не здався та провів 10-раундовий бій до кінця. Підсумковий рахунок — 95-91, 94-92, 94-92 на користь Цуцумі.

Відео бою Анагучі - Цуцумі

Після бою у Казукі почали відмовляти ноги, через що його госпіталізували до лікарні з діагнозом субдуральна гематома. Там йому провели екстрену операцію на мозку. На жаль, боксер помер, не приходячи до тями.

Раніше повідомлялося, що на вечорі боксу у Тіхуані (Мексика) сталася трагедія. Тренер та чоловік Сабрини Перес переніс серцевий напад під час чемпіонського бою своєї дружини. Крім того, трагедією завершився вечір боксу в Колумбії, де в ринг вийшли два місцеві боксери.