Все через українського боксера? Зірковий американець завершив кар’єру у 30 років

Читать на русском
Автор
Шакур Стівенсон розповів, чим займеться далі
Шакур Стівенсон розповів, чим займеться далі. Фото instagram.com/toprank

Відомий американець здивував своїм рішенням

Чемпіон світу за версією WBC у легкій вазі американець Шакур Стівенсон із негативом сприйняв новину про те, що український боксер Денис Берінчик вийде у ринг проти мексиканця Еммануеля Наваррете. Як відомо, боксери визначать чемпіона світу за версією WBO у легкій вазі.

У соціальній мережі X Стівенсон відреагував на цю новину, назвавши рішення про цей поєдинок "огидним лай*ом". Через деякий час там з’явилося повідомлення про те, що американець вирішив завершити кар’єру.

"Офіційно завершую боксерську кар’єру. Буду і надалі практикуватися в боксі, покращувати свою майстерність і допомагати майбутньому поколінню претендувати на велич і домагатися поставленої мети. Але особисто я був зв’язуватися з цією похмурою боксерською грою", — написав він.

Цікаво, що довгий час Шакур вважався претендентом на бій із Наваррете, проте організація обрала мексиканцю у суперники нашого боксера.

До речі, довгий час Шакур Стівенсон також хотів провести поєдинок проти українця Василя Ломаченка, проте їхній бій так і не відбувся.

Раніше "Телеграф" писав про те, що свій останній бій Берінчик провів у серпні 2023 року.