Огидний жест Роналду: засунув шарф у труси (відео)

Читать на русском
Автор
Роналду не витримав глузувань фанатів команди-суперника Новина оновлена 09 лютого 2024, 22:17
Роналду не витримав глузувань фанатів команди-суперника. Фото https://www.facebook.com/Cristiano

Знаменитий гравець виявив неповагу до фанатських атрибутів із символікою команди-суперника

Фінальний матч товариського турніру Riyadh Season Cup 2024, у якому саудівський "Аль-Наср" програв "Аль-Хілялю" з рахунком 0:2 (обидві команди з Ер-Ріяда), закінчився скандальною провокацією за участю Кріштіану Роналду.

Гравець засунув у шорти шарф команди-суперника і потім кинув його фанатам назад, повідомляє TrollFootball. Варто зазначити, що протягом усього матчу фанати "Аль-Хіляля" провокували португальську зірку футболу.

Вони постійно свистіли, коли Роналду приймав м’яч, а потім почали скандувати прізвище Ліонеля Мессі, найпринциповішого суперника Роналду світовому у футболі. Якоїсь миті Роналду спочатку закликав фанатів не зупинятися, а потім вигукнув на їхню адресу: "Тут я. Не Мессі".

Все це вивело португальського гравця з рівноваги, і він не стримався. Кріштіану завівся, коли вже йшов у підтрибунне приміщення, після матчу. Вболівальники продовжували провокувати його, кидаючи клубні шарфи та футболки. Один із шарфів Кріштіану підняв, потім засунув у шорти, підтерся і кинув фанатам назад.

Раніше повідомлялося про те, що Роналду відзначив 39-й день народження.

Матеріал опублікований російською мовою — читати мовою оригіналу