"Баварія" сенсаційно програла "Лаціо" у Лізі чемпіонів (відео)

Читать на русском
Автор
"Лаціо" — "Баварія"
"Лаціо" — "Баварія". Фото https://twitter.com/FCBayern

Поєдинок пройшов в Італії

У середу, 14 лютого, "Лаціо" у рамках першого матчу 1/8 фіналу Ліги чемпіонів УЄФА сезону 2023/24 приймав "Баварію". Гра проходила у Римі (Італія) на стадіоні "Олімпіко".

Зустріч завершилася з рахунком 1:0 на користь "Лаціо". Про це повідомляє "Телеграф".

Перший тайм пройшов у досить повільному темпі з дуже малою кількістю моментів біля воріт команд. "Баварія" грала активніше та гостріше, але й "Лаціо" не забував про атаку.

Ключовим моментом зустрічі стало вилучення Дайо Упамекано на початку другого тайму. Захисник мюнхенців сфолив у своєму штрафному майданчику і заробив пенальті, який без проблем реалізував Чіро Іммобіле. Оговтатися від такого німці не зуміли, а римляни спокійно довели гру до перемоги. Гра-відповідь між командами запланована на 5 березня в Мюнхені.

Повний відеоогляд зустрічі:

Статистика матчу Лаціо - Баварія
Статистика матчу Лаціо - Баварія

Нагадаємо, "Баварія" без проблем виграла свою групу в першій частині сезону Ліги чемпіонів, випередивши "Копенгаген", "Галатасарай" та "Манчестер Юнайтед". "Лаціо", у свою чергу, посів друге місце у квартеті з "Атлетіко", "Феєнордом" та "Селтіком".

Раніше повідомлялося, що український вінгер "Челсі" Михайло Мудрик міг узимку опинитися в "Баварії", щоправда, лондонці відмовилися віддавати гравця в оренду.