"Порту" — "Арсенал": де і коли дивитись матч Ліги чемпіонів

Читать на русском
Автор
Олександр Зінченко
Олександр Зінченко. Фото twitter.com/Arsenal

Команда Олександра Зінченка починає свій шлях у плей-оф головного єврокубка

У середу, 21 лютого, "Арсенал", за який виступає українець Олександр Зінченко, зіграє перший поєдинок 1/8 фіналу Ліги чемпіонів УЄФА сезону 2023/24 проти "Порту". "Телеграф" проведе онлайн-трансляцію матчу "Порту" — "Арсенал".

У прямому ефірі в Україні першу гру між англійською та португальською командами покаже медіаплатформа megogo, а також Volia TV. Початок матчу – о 22:00 за київським часом. Про це повідомляє офіційний сайт транслятора.

Команди підходять до гри у різному настрої. Каноніри борються за чемпіонство в АПЛ, а от Дракони, схоже, на чемпіонство в Португалії не претендують. Обидві команди намагатимуться досягти успіху в ЛЧ, а тому це протистояння, напевно, подарує вболівальникам чимало емоцій. Гра "Порту" — "Арсенал" відбудеться у Порту (Португалія) на стадіоні "Драгау".

Нагадаємо, "Порту" на груповій стадії ЛЧ посів друге місце у групі H, де також виступали "Барселона", "Шахтар" та "Антверпен". Пушкарі, у свою чергу, виграли квартет B, випередивши "Ланс", "Севілью" та ПСВ. До речі, саме Дракони вибили Гірників у Лігу Європи.