"Наполі" — "Барселона": де і коли дивитись матч Ліги чемпіонів

Читать на русском
Автор
Дієго Марадона грав і за "Наполі", і за "Барселону"
Дієго Марадона грав і за "Наполі", і за "Барселону". Фото twitter.com/fcbarcelona

Перший поєдинок пройде в Італії

У середу, 21 лютого, "Наполі" у рамках першого матчу 1/8 фіналу Ліги чемпіонів УЄФА сезону 2023/24 прийме "Барселону". "Телеграф" проведе онлайн-трансляцію матчу "Наполі" — "Барселона".

У прямому ефірі в Україні першу гру між італійською та іспанською командами покаже медіаплатформа megogo, а також Volia TV. Початок матчу – о 22:00 за київським часом. Про це повідомляє офіційний сайт транслятора.

Поєдинок пройде у Неаполі на стадіоні "Дієго Армандо Марадона". Команди підходять до гри у поганому настрої, адже справи у них на внутрішній арені йдуть відверто погано. Чинні чемпіони Італії взагалі ризикують залишитися без єврокубків наступного сезону. "Наполі" йде лише 9-м у турнірній таблиці Серії А. "Барса", у свою чергу, провалила середину сезону Ла Ліги та займає третю позицію у чемпіонаті Іспанії.

Нагадаємо, на груповій стадії ЛЧ "Барселона" виграла групу H, випередивши "Порту", "Шахтар" та "Антверпен". "Наполі" посіло друге місце у квартеті С, де також виступали "Реал", "Брага" та "Уніон".

Раніше повідомлялося, що Хаві після закінчення сезону залишить "Барселону". Керівництво Синьо-гранатових хоче, щоб команду прийняв колишній тренер "Шахтаря".