"Баварія" оголосила про звільнення Тухеля: тренеру дадуть допрацювати сезон

Читать на русском
Автор
Томас Тухель
Томас Тухель. Фото twitter.com/FCBayernEN

Досвідчений фахівець залишить великий клуб

Футбольний клуб "Баварія" Мюнхен та головний тренер Томас Тухель домовилися про припинення співробітництва після закінчення сезону 2023/24. Напередодні Червоні програли "Лаціо" у Лізі чемпіонів УЄФА.

Про зміну головного тренера повідомила пресслужба мюнхенського клубу на своєму офіційному сайті. Генеральний директор "Баварії" Ян-Крістіан Дрезен і Томас Тухель досягли згоди з цього питання. При цьому боси клубу впевнені, що пройдуть римлян у Лізі чемпіонів завдяки атмосфері на домашній арені.

"Ми домовилися, що припинимо наші робочі відносини в кінці цього сезону. До того часу я, звичайно, продовжуватиму робити все можливе зі своїм тренерським штабом, щоб досягти максимального успіху", — заявив Тухель.

Нагадаємо, Тухель змінив Юліана Нагельсмана на посаді головного тренера "Баварії" у березні 2023 року. Трохи понад два місяці він відсвяткував з клубом перемогу в Бундеслізі.

Раніше повідомлялося, що "Баварія" з легкістю виграла свою групу у ЛЧ 2023/24. Додамо, що цієї зими мюнхенський клуб хотів орендувати вінгера "Челсі" та збірної України Михайла Мудрика, але отримав відмову від лондонців.