Шанси на Євро: букмекери поновили котирування на найважливіший матч для збірної України

Читать на русском
Автор
Гравці збірної України
Гравці збірної України. Фото uaf.ua

Гра проти команди Боснії та Герцеговини відбудеться 21 березня

Аналітики букмекерських контор оновили котирування на матчі півфіналу плей-офф відбірного турніру чемпіонату Європи-2024 з футболу. У тому числі, і на матч Боснія та Герцеговина – Україна, який пройде 21 березня.

Збірна України, як і раніше, є фаворитом гри, повідомляє BetExplorer. Спеціалізований портал зібрав дані 13 найбільших контор світу.

За даними провідних букмекерів, середня ставка на перемогу збірної України складає 1,97 до 1, тоді як на нічию в основний час – 3,52 до 1, а на перемогу команди Боснії та Герцеговини – 3,69 до 1.

Раніше ставки на перемогу команди України в основний час приймалися з коефіцієнтом 2,00, у той час як на нічию можна було поставити з коефіцієнтом 3,55, а на перемогу господарів матчу (гра пройде в Боснії та Герцеговині) — 3,85.

Якщо українська команда переможе у півфіналі, то у вирішальній грі за путівку на Євро побореться з переможцем іншої півфінальної пари Ізраїль — Ісландія. Фінальний матч відбудеться 26 березня.

Збірна України завершила груповий етап відбірного турніру Євро-2024 на 3-му місці, пропустивши вперед команди Англії та Італії. При цьому у вирішальному матчі за 2-е місце з італійцями нашій команді була потрібна перемога, але арбітр не побачив порушення правил в епізоді в штрафному майданчику "Скуадри Адзурри" наприкінці гри, коли захисник порушив правила на гравці збірної України.

Крім того, помічник арбітра на VAR також не вказав на цей епізод рефері. У підсумку матч завершився з рахунком 0:0, який влаштував збірну Італії.

Матеріал опублікований російською мовою — читати мовою оригіналу