Не відірвати очей: у Зінченка на матчі Євро-2024 були особисті красуні-вболівальниці (фото)

Читать на русском
Автор
Олександр Зінченко Новина оновлена 18 червня 2024, 15:50
Олександр Зінченко. Фото Фото Getty Images

Гравця підтримували на трибунах дружина та донька

!7 червня відбувся перший матч збірної України на Євро-2024 проти команди Румунії. Крім армії вболівальників, яка підтримували команду загалом, гравці на трибунах "Мюнхен-Арени" мали персональних фанатыв.

Так, Олександра Зінченка на трибунах стадіону підтримували дружина та донька, повідомляє "Телеграф". Юна вболівальниця провела майже весь матч у мами на руках і з цікавістю спостерігала за подіями на полі.

Безумовно, найвідданіші вболівальниці Зінченка засмутилися через результат гри. Але тримали себе в руках, підтримуючи чоловіка та батька до кінця.

Влада Седан із донькою Фото Getty Images
Влада Седан із донькою Фото Getty Images
Влада Седан із донькою Фото Getty Images
Влада Седан із донькою Фото Getty Images

Нагадаємо, що Влада Седан стала знаменитою під час Євро-2016, коли була визнана символом того турніру та найкрасивішою вболівальницею збірної України. А на наступному Євро-2020 вже сиділа на трибуні з животом, що округлився, будучи вагітною від гравця команди Олександра Зінченка.

Як повідомляв "Телеграф", збірна України розгромно програла команді Румунії у стартовому матчі. Після поразки мережу розривали меми, а головною темою для жартів уболівальників стала мобілізація гравців.