Сенсація на Євро-2024 заплутала ситуацію у групі збірної України (відео)

Читать на русском
Автор
796
Фанати збірної Бельгії Новина оновлена 18 червня 2024, 00:08
Фанати збірної Бельгії. Фото x.com/BelRedDevils

Бельгія та Словаччина розпочали свій шлях на Євро-2024 у Франкфурті-на-Майні

У понеділок, 17 червня, на чемпіонаті Європи-2024 з футболу зіграли суперники збірної України по групі Е – Бельгія та Словаччина. Напередодні Синьо-жовті сенсаційно програли Румунії з рахунком 0:3.

"Телеграф" провів онлайн-трансляцію матчу Бельгія — Словаччина. Зустріч завершилася з рахунком 1:0 на користь Словаччини. Основні фаворити квартету Е програли, що заплутало ситуацію у квартеті Е.

Бельгія – Словаччина – 0:1

Матч завершено.

Розпочався другий тайм.

Перший тайм закінчено. Перерва.

7 хв. Гол! Іван Шранц відкрив рахунок у грі, зігравши першим на добиванні.

Матч розпочався!

Стартові склади команд:

Після поразки України у групі Е все стало з ніг на голову. Наша команда стала аутсайдером квартету, відкривши шлях у плей-оф решті учасників. Однак для виходу до 1/8 фіналу і бельгійцям, і словакам доведеться попітніти. Команди проведуть очний поєдинок у Франкфурті-на-Майні на "Франкфурт Арені", початок зустрічі о 19:00 за київським часом. Бельгія — однозначний фаворит поєдинку, але збірна Словаччини здатна відібрати у бельгійців очки.

Додамо, що матч Бельгія – Словаччина покажуть в Україні. До речі, під час гри Румунія – Україна за рахунку 3:0 перервалась трансляція на Megogo. На сайті "Телеграф" доступні результати та відеоогляди всіх матчів чемпіонату Європи з футболу.