Новий представницький седан від BYD матиме запас ходу 800 км: опубліковано подробиці та фото

Читать на русском
Автор
YangWang U7
YangWang U7. Фото Сarnewschina

YangWang U7 має просто величезний запас ходу

Один з найпопулярніших в Піднебесній виробників автомобілів BYD випустить новий висококласний седан. YangWang U7 матиме 2 варіанти запасу ходу.

Інформацію про це помітили в останньому каталозі звільнених від податку на купівлю ТЗ NEV. Про це пише Сarnewschina.

YangWang U7: що відомо про седан

YangWang U7

Автомобілю бренду класу люкс, який створили у 2023 році, уже готується до виходу на ринок. Наразі бренд має лише одну модель — позашляховик U8 EREV. Наступний вийде седан U7, спорткар U9, а також фастбек, назва якого поки не відома.

YangWang U7 оснащений акумулятором бренду FinDreams, що належить BYD. Він матиме величезну ємність — 135,5 кВт/год. Єдиний недолік — він дуже важкий. Ця батарея важить майже удвічі більше за своїх конкурентів — 903 кілограми. Проте вона надає автомобілю величезного запасу ходу — 720 та 800 км. Така різниця полягає у різному коефіцієнті лобового опору для двох варіантів машини. YangWang U7 має дуже низький коефіцієнт лобового опору. Він такий же, як і в Xiaomi SU7, — 0,195 Cd.

Автомобіль оснащений 4 електродвигунами по 240 кВт. Вони дозволяють седану розвивати потужність у 1287 кінських сил. Максимальна швидкість авто обмежена на позначці 270 км/год.

Щодо технологій, то модель оснащена камерами бокового огляду замість дзеркал, в салоні має три екрани. Є 2 варіанти салону — чотири- та п’ятимісний.

Раніше "Телеграф" писав, чому Tesla в Україні коштує майже як Nissan Leaf. Деякі власники американського спорткара продають їх набагато дешевше, ніж купили.